Comunicat 111/2022 - WbinCICAC: Presentació campanya #InMediació2022 "Mediació, una resolució àgil i dialogada als conflictes"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana, dins del marc del projecte #InMediació 2022 amb la col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, dóna el tret de sortida amb aquesta nova campanya, duent a terme un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: “Mediació, una resolució àgil i dialogada als conflictes”,  el qual se celebrarà aquest dimecres 25 de maig de 2022 de 12 a 14 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM.

Durant el wbinCICAC us donarà a conèixer el nou claim, les accions que desenvoluparem durant aquesta campanya, així com els beneficis que la mediació aporta en la cartera de serveis d’un despatx.

La presentació a càrrec de l'Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i del Sr. Joan Ramon Casals i Mata, director General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació. Clausura el president d'aquest Consell de l'Advocacia Catalana i degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Figueres-Alt Empordà, l'Excm. Sr. Joan Ramon Puig i Pellicer

Ponents:

Sra. Sonia Hernández Muñoz, directora de Comunicació de Flandecoco
Sra. Anna Vall Rius, coordinadora del Programa InMediació 2022
Sr. Andreu Batlle i Amat, delegat de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona al Penedès i medalla de l’ICAB de Sant Raimon de Penyafort 2021
Sra. Raquel Alastruey Gracia, magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona

Com sempre, les col·legiades i els col·legiats, ho podran recuperar en DIFERIT.

Per a la vostra informació, aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

A continuació, us facilitem l'enllaç a la publicació web d'aquest contingut:

Així com l'enllaç per gestionar la inscripció en línia:

Ben cordialment,