Comunicat 115/2022 - Caminada pels drets de les persones grans

Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que el Consell Comarcal de l’Alt Empordà se suma al Dia mundial per a la presa de consciència de l’abús i el maltractament envers les persones grans. Aquest dia, declarat per les Nacions Unides i que se celebra cada 15 de juny, vol visibilitzar i reivindicar els drets de les persones grans i la problemàtica que pateixen, que sovint queda invisibilitzada.

Amb aquest objectiu, s’han organitzat diferents caminades obertes a tothom arreu de les comarques gironines, per tal de reivindicar els drets de les persones grans i empoderar-les en la presa de decisions en el seu dia a dia.

A l’Alt Empordà, la Taula Comarcal de Maltractaments, en col·laboració amb els ajuntaments  i entitats de la comarca, han organitzat caminades a tres municipis diferents:

. FIGUERES: 15 de juny, 09:30h. Recorregut circular de 3 km. des del Convent dels Caputxins.

. LLANÇÀ: 15 de juny, 09:30h. Recorregut d’anada i tornada DE 6 km., de La Valleta a Sant Silvestre.

. PERALADA: 15 de juny, 09:30h. Recorregut circular de 5 km. des del Centre.

Per participar en aquestes caminades no cal inscripció prèvia, i es recomana anar vestit amb una samarreta blanca.

El mateix dia 15 a les 13:00h, a l’Hospital de Figueres, la Taula Comarcal de Maltractaments celebrarà el seu Plenari, on es presentaran les línies de treball que les diferents comissions de la Taula han estat desenvolupant durant l’últim any.

Ben cordialment,