Comunicat 116/2022 - JORNADA #14inDRETS - ICA TARRAGONA "Laboral-TECH"

Benvolgudes i benvolguts,

Tal i com va anunciar el President del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, a la darrera reunió de la Comissió de Formació que va tenir lloc a Vic el passat 11 de febrer, un dels objectius de la seva presidència és apropar el CICAC a tot el territori català.

Per aquest motiu,  sota l’empara d’una única senya d’identitat per als catorze col·legis, la qual s’ha anomenat #14inDRETS,  s’ha decidit organitzar diverses jornades formatives itinerants en format híbrid (presencial i en línia), que tindran lloc a diferents indrets de Catalunya.

La primera parada dels #14inDRETS que farem, serà al Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, la Degana del qual, l’Excma. Sra. Estela Martín, ha tingut a bé oferir la seva seu col·legial per organitzar una Jornada sobre “LABORAL-TECH”que se celebrarà el dilluns, 20 de juny de 2022, entre les 09:30 i les 19:30 hores.

Com bé sabeu, el mercat laboral està en plena transformació digital, el fenomen de la globalització i el boom del treball remot han pres un destacat protagonisme, tant les startups com les empreses amb més antiguitat s'han vist abocades/obligades a transformar-se a gran velocitat amb la finalitat d'adaptar-s'hi a aquesta nova realitat.

En aquest sentit, l'advocacia ha de donar respostes, tant al sector empresarial com al personal laboral, davant de la diversitat de situacions que estan en continu estat de canvi (nous llocs de treball, teletreball, etc.), tant en la forma de prestar els serveis, com a la d’estar al dia de les incessants reformes legislatives i jurisprudencials que directament o indirecta influeixen en matèria laboral. I és precisament en aquesta matèria on s'obre una nova i potent oportunitat per a l'advocacia que vulgui apostar pel futur: desenvolupar noves formes d’oferir serveis professionals amb les màximes garanties, davant de l'auge del treball remot i de la digitalització de pràcticament tot el teixit empresarial.

Amb el propòsit de brindar una formació actual i precisa a l'advocacia, el programa formatiu d'aquesta jornada laboral-tech dedica una bona part a les qüestions més problemàtiques que susciten les relacions laborals relacionades amb la digitalització i la Intel·ligència artificial, tant  des de la visió dependent, com per compte d'altri. Així mateix s’abordaran les relacions col·lectives de treball, la contractació, les obligacions i les responsabilitats en matèria de Seguretat Social i de Prevenció de Riscos Laborals.

Per a les persones col·legiades, i d’altres col·lectius, aquestes jornades són de pagament, i els preus són:

Presencial:

  • Persones col·legiades: 20€
  • Altres: 30€

 En línia:

  • Persones col·legiades: 10€
  • Altres: 20€

Us remetem l’enllaç per gestionar les inscripcions:

https://www.cicac.cat/2022/05/27060/

Ben cordialment,