Comunicat 126/2022 - Jornada de Pitch & Putt i mediació a l'àmbit empresarial. Vallromanes

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que, dins el marc del projecte IN MEDIACIÓ 2022, la Comissió de MEDIACIÓ del CICAC ha dissenyat una nova activitat: La mediació salta de les aules i despatxos al camp de joc. En concret, al camp de Pitch & Putt.

Es tractarà d’una jornada gratuïta ludicoformativa programada per al dia 1 de juliol de 2022 -al camp de Pitch & Putt de Vallromanes- per promocionar la mediació entre el teixit empresarial i les seves assessories jurídiques i posar-los en contacte amb practicants de la mediació.

És una sessió diferent, que s’allunya de la formació clàssica, centrada en les relacions personals, institucionals i professionals vinculades a la mediació (especialment la mercantil) i que posarà en pràctica les tècniques de mediació, dins un marc i un joc que faciliten la posada en pràctica d’aquestes habilitats. En aquesta ocasió, cada col·legi ha d’aportar participants que ajudaran al desenvolupament de la jornada i ens calen 2 advocats o advocades de l’ICAFI NO mediadors/es que vulguin ser-ne part.

Si us interessa, aviseu-nos enviant un e-mail a icafigueres@icafi.com i us explicarem com s’ha previst.

Independentment del format que us expliquem, aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya amb 5 hores de formació continuada.

Ben cordialment,