Comunicat 147/2022 - JORNADA #14inDRETS - ICA GRANOLLERS "ADVOCACIA-TECH", 29/09/22

Benvolgudes i benvolguts,

Em plau informar-vos que, en el sí del projecte #14inDRETS, la Comissió de “Tecnologies per a l’Advocacia”, que presideix l’Excm. Sr. Joan Martínez, Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers, ha organitzat una jornada amb l’objectiu de tractar diversos temes de rabiosa actualitat, entre d’altres, la importància de la prova digital, la ciberseguretat, la justícia predictiva, la Llei d’eficiència digital, etc.

Aquesta jornada, que es celebrarà a Granollers el dijous 29 de setembre de 2022, entre les 09:00 i les 19:30 hores, està plantejada amb un esperit clarament dinàmic, en el sentit que es pretén que les persones que hi assisteixin tinguin un paper actiu, plantejant suggeriments, intercanviant opinions i adreçant consultes sobre dubtes sobre els temes que els afecten en el seu quefer diari.

Les diferents ponències que es duran a terme durant aquesta jornada permetran l’advocacia adquirir els coneixements necessaris per exercir la professió de manera més eficient i eficaç en relació amb la implantació de les noves tecnologies. El Consell de l’Advocacia Catalana no pot romandre d’esquenes a aquesta nova realitat tecnològica i tecnificada que s’està imposant, per la qual cosa assumeix la responsabilitat que com a institució té d’oferir als i a les professionals de l’advocacia les eines i els recursos necessaris perquè puguin anticipar-se adequadament a aquesta realitat, adaptar-se a les noves tecnologies, superant la bretxa digital, i a formar-se sobre les darreres novetats jurídiques sobre aquesta matèria.

Per a les persones col·legiades i d’altres col·lectius aquestes jornades són de pagament. Els preus són els següents:

Presencial:

  • Persones col·legiades: 20€
  • Altres: 30€

 En línia:

  • Persones col·legiades: 10€
  • Altres: 20€

A continuació us anotem l’enllaç per gestionar les inscripcions: https://www.cicac.cat/?p=27787

Ben cordialment,