Comunicat 205/2022 – Curs “Segona oportunitat i torn d’ofici”

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que la Comissió de Formació del CICAC ha organitzat un nou curs per tractar la temàtica de  “LA LLEI DE LA SEGONA OPORTUNITAT EN EL TORN D’OFICI” el qual ha estat dirigit per un meravellós tàndem format per dos grans experts la matèria: en Martí Batllori i en Miquel Àngel Salazar.

Aquest curs breu pretén oferir una formació tècnica per a que, aquelles advocades i aquells advocats que hagin d’oferir  un servei d’assistència jurídica gratuïta en matèria de segona oportunitat, ho facin amb totes les garanties.

És un curs molt útil per situar-se davant la normativa de la segona oportunitat en la Llei Concursal, així com per conèixer els diferents itineraris d’exoneració de persones deutores que busquin alliberar-se dels seus deutes. També es tractarà la temàtica de l’habitatge habitual i el crèdit públic. I per clausurar la formació, es portarà a terme una sessió pràctica per resoldre tots aquells dubtes de la pràctica del dia a dia.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes 4 sessions de dues hores cadascuna. La darrera sessió estarà fonamentada en la pràctica professional.

Aquest curs s’oferirà íntegrament en format en línia, i es durà a terme mitjançant la plataforma digital “ZOOM” i a través de la Plataforma Formativa del CICAC. Per tant, es permetrà que totes les emissions que s’efectuen en directe, quedin enregistrades per a tornar a visualitzar en diferit.

Serà inaugurat el dijous, 03 de novembre de 2022 a les 16.00 h, a càrrec de:

- l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer

President del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i  Degà de l’ICA FIGUERES

- l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu

President de la Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i Degà de l’ICA VIC

- Sr. Martí Batllori

Advocat i membre de la comissió normativa ICAB-CICAC

- Sr. Miquel Àngel Salazar

Advocat i Economista

Us derivem a la pàgina web del CICAC, per accedir a més informació i a les inscripcions:

Rebeu una cordial salutació,