Comunicat 207/2022 – Memento practico “Propiedad Horizontal 2022-23”

Benvolgudes i benvolguts,

Ens posem en contacte per posar a la vostra disposició una nova coedició del CICAC amb l’Editorial “LEFEBVRE”. Es tracta de la publicació:

 Memento practico “PROPIETAT HORITZONTAL 2022-23”

A les Comunitats de Propietaris conviuen, per una banda, els drets singulars i exclusius de cadascun d'ells -anomenats drets privatius sobre el seu pis, casa o local comercial-, i, de l'altra, els drets de copropietat sobre elements o serveis comuns entre tots els veïns. Ambdós drets, privatius i de copropietat, donen lloc a relacions d'interdependència entre els titulars i, per tant, a multitud de conflictes que han fet indispensable a la pràctica la creació d'òrgans de gestió, assessorament i administració que han de conèixer amb detall l'actual normativa que regula la matèria.

El Memento Propietat Horitzontal tracta d'oferir una anàlisi diferent sobre la normativa en matèria de propietat horitzontal, tant per la gran profunditat en el seu estudi com pel seu enfocament pràctic, abordant qüestions amb prou feines tractades per altres obres però que resulten de gran interès per a l'administrador de finques i assessor immobiliari.

Aquesta actualització de l'obra incorpora importants novetats, com les modificacions introduïdes a la LPH pel RDL 19/2021 per impulsar l'activitat de rehabilitació d'edificis. A més, es recullen totes les novetats que, la recentíssima aprovació de la reforma laboral duta a terme pel RDL Llei 32/2021, presenta pel que fa al personal contractat per les comunitats de propietaris. S'hi inclouen igualment les mesures en matèria civil, laboral i processal, aprovades amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, en la mesura que afecten les comunitats de propietaris. Tot això juntament amb la corresponent actualització dels capítols de l'obra, incloent-hi la jurisprudència més recent i les resolucions dels tribunals d'instància de més interès.

El termini perquè ens doneu una resposta fineix el  dimecres, 02 de novembre de 2022, per la qual cosa l’editorial estima que el lliurament dels MEMENTOS serà a partir del 22 de novembre. 

Rebeu una cordial salutació,