Comunicat 210/2022 – Webinar sobre Discriminació laboral per causa de discapacitat

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: “DISCRIMINACIÓ LABORAL PER CAUSA DE DISCAPACITAT” que se celebrarà el divendres 18 de novembre de 2022 a partir de les 13 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Durant aquest webinar s’abordarà, en primer lloc la definició de discapacitat i discriminació partint de la situació prèvia; tot seguit s’analitzarà la normativa interna i internacional que empara el dret a la no discriminació i la jurisprudència específica. Al llarg d’aquesta formació, s’exposarà la temàtica des d’una vesant casuística i  d’eines de protecció existents davant la discriminació.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

La  moderació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Eva Ribó, consellera del CICAC i degana de l l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sr. Xavier González de Rivera, Magistrat delegat del TSJC per temes de discapacitat
  • Sr. Ivan Armenteros,  Advocat especialista en Dret Laboral

Al finalitzar hi haurà un torn de preguntes.

Remetem l’enllaç per accedir a les inscripcions:

Ben cordialment,