Comunicat 218/2022 – Curs en línia sobre “Prescripció i caducitat en els àmbits civil, penal, laboral, fiscal, administratiu i deontològic”

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que des de la Comissió de Formació del CICAC, s’ha organitzat un nou curs sobre “PRESCRIPCIÓ I CADUCITAT en els àmbits: Civil, Penal, Laboral, Fiscal, Administratiu i Deontològic", en el que es compta amb la col·laboració del president emèrit del CICAC, l’Excm. Sr. Julio J. Naveira, el qual ha destinat i destinarà el seu temps, esforç i dedicació en dirigir i participar durant tota aquesta formació de forma desinteressada.

Aquest curs que s’ha enfocat des d'una òptica essencialment pràctica, té com objectiu que totes les persones assistents adquireixin els coneixements necessaris per diferenciar els diversos terminis de prescripció i caducitat en les accions civils, penals, laborals, fiscals,  administratives, i deontològiques, així com les formes i efectes de la seva interrupció i/o suspensió.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes en 4 sessions de dues hores cadascuna (dos dies per setmana: dimarts i dijous). El format serà en línia, per tant, es permetrà que totes les emissions que s’efectuïn en directe, quedin enregistrades per a tornar a visualitzar en diferit. A excepció de la darrera sessió (núm. 4), que s’oferirà en format semipresencial des de la 8a planta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. En aquesta sessió participarà tot l’equip docent del curs, per donar resposta a totes aquelles preguntes i/o qüestions pràctiques plantejades per l'alumnat durant tot el curs.

Serà inaugurat el dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 18.00h, a càrrec de:

- l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer

President del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i  Degà de l’ICA FIGUERES-ALT EMPORDÀ

- l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu

President de la Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i Degà de l’ICA VIC

- l’Excm. Sr. Julio J. Naveira

Director del curs

Us derivem a la pàgina web del CICAC, per accedir a més informació i a les inscripcions:

Cordialment,