Comunicat 231/2022 –Jornada sobre “La mediació: una experiència d’èxit dels ciutadans i dels professionals”

Benvolgudes i benvolguts,

Dins del marc del projecte #INMEDIACIO  es durà a terme el darrer WbinCICAC, que porta per títol: La mediació: una experiència d’èxit dels ciutadans i dels professionals,i se celebrarà el proper  dijous 15 de desembre de 2022 de 13 a 14.30 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Aquesta formació és gratuïta i està homologada amb una hora i mitja de formació continuada en mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovaran la vostra assistència en directe.
  • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.

Presentació inaugural

Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, President del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida,  Presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Sra. Imma Barral i Viñas, Directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia de la Generalitat.

Us facilitem els enllaços per a realitzar les inscripcions:

Cordialment,