Comunicat 18/2023 – Jornada sobre mediació en processos de família, elements de prevenció en casos de violència de gènere

Benvolgudes i benvolguts,

Amb motiu de la commemoració del dia Europeu de la Mediació, la comissió de Mediació del CICAC , juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, del Col·legi de l’Advocacia de Reus, ha organitzat un seguit de jornades que s’impartiran a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Reus, amb una durada de dues hores cada una, en tràmit d’homologació pel Centre de Mediació de Catalunya.

La primera jornada tindrà lloc el dijous 26 de gener de 2023 a partir de les 15.30 hores, en format híbrid (presencial a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Reus i en línia a través de la plataforma digital ZOOM).

Anirà a càrrec de l’Excm. Sr. José Pascual Ortuño, magistrat de l’AP de Barcelona i professor de resolució alternativa de conflictes a la Universitat Pompeu Fabra, amb el títol: “Mediació en processos de família, elements de prevenció en casos de violència de gènere”

Aquesta sessió està pendent d’homologar dues hores de formació en Mediació per part del Centre de Mediació de Catalunya

Data: 26 de gener de 2023

Format: Línia i presencial a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus

Hora: 15.30 hores

Preu presencials: 10€

Preu línia: 5€

Inscripcions: Enviar un correu electrònic a: formacio@advocatsreus.org 

Cordialment,