Comunicat 19/2023 – Jornada sobre la intervenció dels professionals de la justícia amb persones que han patit victimització

Benvolgudes i benvolguts,

El divendres 17 de febrera les 9.30 h, el CEJFE presenta la jornada La intervenció dels professionals de la justícia amb persones que han patit victimització.

Aquesta jornada està plantejada com un espai de reflexió al voltant de propostes respecte la intervenció amb col·lectius vulnerables que han estat victimitzats.

  • La recerca “Victimització al llarg de la vida en joves catalans pertanyents a minories sexuals: una aproximació a la xifra negra en els delictes d’odi“ analitza la prevalença d’experiències adverses i de victimització experimentades per aquestes persones, així com l'impacte que tenen les experiències viscudes en els seus comportaments de risc i problemes de salut física i psicosocial.
  • D’altra banda, es presentaran les recomanacions per a professionals i per a familiars respecte a la intervenció davant la revelació de violència sexual de nens, nenes, adolescents (NNA) i persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

Us trametem, adjunt, el programa de la sessió amb tota la informació de la jornada. 

Es pot formalitzar la inscripció fins el 15 de febrer.

Cordialment,