Comunicat 20/2023 – WbinCICAC sobre novetats i claus del nou sistema de cotització d'autònoms pel 2023, fins el 2025

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: "Novetats i Claus del nou sistema de cotització d'autònoms pel 2023, fins el 2025” que se celebrarà el dilluns 30 de gener de 2023 a partir de les 15 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital ZOOM.

Amb l'entrada en vigor l'1 de gener del 2023 del Reial decret llei 13/2022 de 26 de juliol del 2022, s'estableix un nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms i es millora la protecció per cessament d'activitat.

Durant aquest webinar es donaran a conèixer les principals novetats i els aspectes clau d'aquest nou sistema de cotització.

La presentació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martinez, vicepresidenta del CICAC i degana de l l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa; i del Sr. Andrés Ruano, Director TGSS de la província de BCN.

La persona encarregada de moderar serà l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, presidenta de la Comissió de Formació del CICAC i degana de l l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • La Sra. Eugènia Prados: advocada experta en SS.
  • I el Sr. Josep Mª Vargas: Director de l'administració de la TGSS a Barcelona.

Al finalitzar hi haurà un torn de preguntes.

Us adjuntem l’enllaç per accedir a les inscripcions:

Cordialment,