Comunicat 22/2023 – Webinar: Com aplicar la jurisprudència del TEDH i del TC en els casos de tortura i/o maltractament

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de DRETS HUMANS del Consell de l’Advocacia Catalana presidida per l’Excm. Sr. Jesús Sánchez, Degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, amb la col·laboració de l’associació d’IRÍDIA ( https://iridia.cat/qui-som/ ), ha organitzat la segona sessió de webinars dins del marc del cicle de seminaris sobre violència institucional.

En aquesta ocasió versarà sobre:  “Com aplicar la jurisprudència del TEDH i del TC en els casos de tortura i/o maltractament”. Aquesta formació se celebrarà el dimecres 22 de febrer de 2023 a les 18:00 hores. Durant la presentació, comptarà amb la intervenció de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del CICAC; i del Sr. Carles McCragh, president del Consell Assessor de l'Observatori de Drets de les Persones de l'ICAB.

La moderació anirà a càrrec del Sr. Jordi Estapé, membre de la Comissió de DDHH del CICAC i president de la Comissió de DDHH de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa.

Les persones ponents  seran:

  • Laia Serra Perelló, advocada i presidenta de l'Associació per la Defensa dels Drets Humans i membre de la Comissió de Defensa de l'ICAB.
  • Ramiro Garcia De Dios Ferreiro, jutge emèrit, del 2010 al 2018 jutge de control del CIE d'Aluche, Madrid.

Per a poder assistir, només cal realitzar inscripció: 

Cordialment,