Comunicat 44/2023 – Ajuts “Ocupació + Transformació”

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el Departament d’Empresa i Treball ha obert una nova convocatòria del programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l'economia verda.

El pressupost d’aquesta convocatòria, que està finançada amb fons MRR (REACT-EU), és de 7,1 milions d'euros. L’import de l’ajut és de 5.000 euros.

Poden sol·licitar l’ajut les persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat haurà de dur a terme en el termini de sis mesos des de la recepció de l’ajut una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital.

Les sol·licituds es poden realitzar del dia 20 de febrer a les 9 hores fins al dia 28 de febrer a les 15 hores, només a través d’un d’aquests dos canals: canalempresa.gencat.cat ó tramits.gencat.cat.

Per més informació:

https://treball.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Nova-convocatoria-dajuts-Ocupacio-Transformacio-dirigit-a-persones-treballadores-autonomes-microempreses-i-cooperatives-que-tinguin-entre-1-i-5-persones-assalariades

Cordialment,