Comunicat 92/2023 - Save the date "DRET CIVIL CATALÀ"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que ja està disponible el “SAVE THE DATE” de la segona edició del Congrés de “DRET CIVIL CATALÀ”, el qual se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol de 2023 a l’Auditori del Museu Episcopal de VIC.

El Comitè Científic d’aquest Congrés segueix treballant sobre el programa científic que us el farem arribar un cop el tinguem tancat.

Aprofitem aquest correu per agrair en primer lloc, a la Presidenta del CICAC, l’Excma. Sra. Encarna Orduna, per a la seva generositat, així com per dipositar la seva confiança en  la nostra Comissió per a l’organització d’aquest Congrés; també a les presidentes de la comissió de formació, l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, i a l’Excma. Sra. Maria Hilari, per a la seva implicació i dedicació; així com els i les membres del Comitè científic per la magnífica tasca que estan duent a terme.

FORMAT:

Tal i com vàrem fer en la darrera edició, el congrés s’oferirà en format:

HÍBRID:

  • Presencial (oferirem unes 60 places, l’aforament es limita a 100 i hem de descomptar deganes, convidats/des, ponents, moderadors/es,...)
  • En línia (directe i diferit)

FLEXIBLE: Totes aquelles persones que optin per assistir en format presencial, també podran accedir al format en línia (directe i diferit). D’aquesta manera, si només tenen disponibilitat per assistir-hi un dia en format presencial, podran seguir el congrés amb normalitat en línia.

PREU DEL CONGRÉS:

Serà preu únic per a les persones col·legiades, la qual cosa implica que el cost del congrés serà el mateix per a tots els formats.

  • Preu del congrés per a PERSONES COL·LEGIADES (presencial i virtual): 80€
  • Preu del congrés per a PERSONES NO COL·LEGIADES (presencial i virtual): 120€
  • Preu del congrés per a ESTUDIANTS: 30€ (només en format virtual).

Per a poder assistir, s’haurà de tramitar una inscripció en l’enllaç: https://www.cicac.cat/2023/05/save-the-date-2n-congres-de-dret-civil-catala/

Cordialment,