Comunicat 130/2023 – Fira dels ADR 2023

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau adjuntar-vos el programa científic de LA FIRA DELS ADR 2023” que organitza el CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA,  amb el suport del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya,  i que tindrà lloc el DIJOUS, 21 de setembre de 2023, al Col·legi de l’Advocacia de BARCELONA (Carrer Mallorca, 283. Entrada pel Palauet Casades).

En relació al format, aquesta fira se celebrarà només en format PRESENCIAL, per la qual cosa totes aquelles persones interessades en assistir en aquest format hauran de tramitar la inscripció amb la màxima celeritat, ja que l’assignació de places anirà en funció de l’ordre de presentació.

Les persones destinatàries d’aquesta Fira, són professionals de l’advocacia, siguin o no mediadors/res, i podran accedir de forma GRATUÏTA.

Aquesta FIRA està PENDENT d’homologació amb un màxim de quatre hores i mitja en formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

Per a més informació, així com per a la gestió de la inscripció, us remetem els següents enllaços:

Inscripcions gratuïtes PRESENCIALS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrfBLC7m8ZjVPBNC3kic8tNNxUwlMRSP5IQSXuI6li_sba1A/viewform

Informació WEB: https://www.cicac.cat/2023/07/fira-dels-adr-2023/

Cordialment,