Comunicat 136/2023 – XI Jornades d’advocats i advocades de violència de gènere

Benvolgudes i benvolguts,

Ens posem en contacte per recordar-vos que els pròxims dies 21 i 22 de setembre de 2023, se celebraran a GRANOLLERS les “XI JORNADES D’ADVOCATS I ADVOCADES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE”.

Aquestes jornades estan organitzades pel Consejo General de la Abogacía Española i representen una oportunitat única per als companys i companyes especialistes en la matèria, així com per a tots aquells amb un compromís en aquesta problemàtica. L'esdeveniment també compta amb la participació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers i tindrà lloc a l'Hotel Ciutat de Granollers.

En el programa científic s'han inclòs temes fonamentals que afecten directament a l'assistència a dones víctimes de violència de gènere. Entre els continguts, destaquen qüestions com les unitats de coordinació dependents de la Subdelegació de Govern, el Conveni d'assistència a les dones víctimes de violència a l'estranger i la nova protecció del servei d'assistència jurídica gratuïta en favor d'aquestes víctimes. També es tractarà la modificació de l'article 94 del Codi Civil i legislació autonòmica, la suspensió del règim de visites i el recurs interposat davant el Tribunal Constitucional, la implicació internacional de la violència de gènere, la relació entre Justícia, Família i Trauma, i la sol·licitud d'informes a especialistes i l'ús de dispositius telemàtics en la prova.

Per accedir a més informació sobre l'esdeveniment, com el programa complet, us convidem a visitar el següent enllaç:

https://www.abogacia.es/formacion/xi-jornadas-de-abogados-y-abogados-de-violencia-de-genero/ 

Com a darrera novetat us informem que les persones col·legiades de Catalunya podran gaudir d’una quota especial de 53.50€, la qual no inclou ni dinar de treball ni sopar.

Per tal d'activar la quota especial, caldrà que seleccioneu "ICA Granollers" a "Colegio/Institución":

https://jornadasvg2023.mastercongresos.com/inscripcion.asp

Moltes gràcies per a la vostra atenció!!

Ben cordialment,