Comunicat 163/2023 – Cursos gratuïts nivells B, C i jurídic

Benvolgudes i benvolguts,

Com cada any, s’ofereixen als professionals de l’advocacia  els cursos gratuïts de català en col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat.

Us adjunto la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2024.

El període d’inscripció s’obre DIMECRES 15 DE NOVEMBRE A LES 9.00H,  FINS AL DILLUNS 27 DE NOVEMBRE A LES 24H (o fins esgotar les 200 places disponibles). I La URL del formulari d’inscripció és  https://forms.gle/kygiBuR7YAVeFYr98

Cal recordar que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) faran l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d’on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català i a la que s’hauran de donar d’alta durant el mes de desembre (rebran un correu del Departament de Justícia amb instruccions de com fer-ho). A la informació consten les hores de dedicació.

Com a recordatori, us demanem compromís als possibles interessats, atès que les places són molt limitades (200 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l’Administració. En aquest sentit, també cal recordar que, tal com advertíem a les edicions anteriors, els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs (és a dir, que no hagin presentat els exercicis) no es podran inscriure enguany.

Cordialment,