Nou espai del Jutjat en funcions de guàrdia de Girona

Benvolguts companys, 

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ens ha comunicat que, dins de les mesures dutes a terme per a la implementació de l’oficina judicial i en especial per continuar l’adequació i optimització dels espais judicials, a partir del dia 18 de setembre el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona farà ús de l’espai que ha estat adaptat/habilitat a aquest efecte. Amb l’objectiu de facilitar-ne l’accés, aquestes dependències se situaran a la planta baixa de l’avinguda de Ramon Folch, 4-6. El telèfon de contacte és el 972 18 17 85 i el fax, el 972 1817 84.

Amb aquesta mesura el Departament de Justícia pretén millorar el servei que s’ofereix tant al ciutadà com al professional i alhora, facilitar la tasca del personal que hi treballa.

Podeu trobar més informació sobre oficina judicial a la intranet de l’Administració de justícia (http://adjucat.intranet/oficina/index.html) i també disposeu d’una bústia per enviar els vostres dubtes i/o suggeriments (oficinajudicial.dj@gencat.cat)

Salutacions,