Llibre - L'aplicació de la LEC per l'Audiència Provincial de Barcelona

La Revista Jurídica de Catalunya i el CICAC, en col·laboració amb l'editorial Tirant lo Blanch, posa a la vostra disposició una edició especial del llibre de la Col·lecció RJC: 'La aplicación de la LEC por la Audiencia Provincial de Barcelona (2000-2013)', a un preu especial de 9 euros.

Podeu reservar el vostre exemplar per e-mail a maite@icafi.com ,indicant el vostre nom i número de col·legiació, fins a l'15 de novembre de 2013 a les 9:00 hores.

Els llibres estaran disponibles a partir del dia 4 de desembre, tot i que prèviament rebreu un correu electrònic confirmant la disponibilitat.

La reserva implica el compromís de pagament, per tant, en el cas de que no passéssiu a recollir el vostre exemplar en un termini superior a 15 dies des de l’avís de disponibilitat, us serà carregat en el compte bancari habitual el import del llibre reservat.

Informació del llibre

En aquest llibre, dividit en 37 apartats, trobeu sistematitzades més de 500 sentències de la Audiència Provincial de Barcelona seguint l’articulat de la Llei d’Enjudiciament Civil. De manera clara i directa es troba la actual doctrina judicial, el que converteix aquesta obra en una eina summament útil i pràctica per l’advocat.

A més, en cada una de les matèries analitzades s’inclouen els acords de magistrats civils dels Jutjats de Primera Instància i de l’Audiència Provincial de Barcelona que s’han aprovat fins octubre de 2013.

En els diferents apartats de la doctrina judicial de l’Audiència Provincial de Barcelona analitzada s’indica si s’ha vist alterada per les diferents reformes normatives de la LEC, destacant la nova regulació.

Per fer una obra complerta, en cadascú dels seus apartats hi ha una selecció bibliogràfica que permet a l’advocat ampliar ràpidament els seus coneixements.

Finalment, en forma d’annex, el llibre recull tots els citats acords de magistrats civils dels Jutjats de Primera Instància i de l’Audiència Provincial de Barcelona així com del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aproximadament: 280 pàgines