Nova campanya de cursos de català - Consorci per a la Normalització Lingüística

Benvolguts i benvolgudes,

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), una institució pública dedicada a la formació i dinamització lingüístiques i que impulsa la cohesió social a través del foment de la llengua catalana i que està integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, amb 22 centres de normalització lingüística i 146 punts de servei arreu del territori català, impulsa des de l'any 2012 l'ús del català en l'entorn laboral com a eina de competitivitat tant per a les empreses com per als treballadors, per millorar les seves competències. Les modalitats d'aprenentatge que s'ofereixen són cursos de català en línia, semipresencials a través del Parla.cat i cursos especialitzats i a mida adaptats a les necessitats dels interessats i permeten als treballadors compatibilitzar la seva feina amb l'estudi del català.

Al Consorci hi trobareu cursos enfocats a diversos sectors professionals, com ara sessions de formació lingüística per al sector mèdic i sanitari, sessions de llengua per a mutualitats, cursos de català per al sector de la construcció, etc., i cursos més generals per a diversos col·lectius professionals com els de millora de l'expressió escrita, d'introducció al llenguatge no sexista o grups de conversa, així com alguna altra formació específica que necessiteu.

El CPNL disposa, a més, d'un cercador de cursos que permet als futurs alumnes localitzar de forma senzilla el curs que més s'adeqüi a les seves necessitats (http://www.cpnl.cat/cursos).

Ara han obert un nou període de matriculació dels cursos de català per a adults que imparteixen (cada any se n'ofereixen més de 1.200 de diferents modalitats i nivells). L'objectiu és que la millora de les capacitats lingüístiques en català dels professionals els pugui ajudar tant personalment com professional i que aquest sigui també un valor afegit per a l'empresa.

En la confiança que aquesta informació us pugui ser útil, rebeu una cordial salutació.