Comunicat 50/2021 - Voluntaris per la llengua

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la Comissió de Llengua de l’ICAFI i a través del CICAC, hem engegat una  col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Consorci per a la Normalització Lingüística) per practicar o ajudar a practicar oralment el català, dins la campanya de «Voluntaris per la Llengua».

Es tracta de fer parelles lingüístiques per practicar català oralment, (compromís total: 10 h. en un termini màxim de 10 setmanes) amb persones de característiques semblants. Les parelles les fa el Consorci, segons les peticions que rebi i les trobades poden ser personals o virtuals.

A canvi, obtindreu un carnet de voluntari que podreu fer servir en un llistat d'establiments a tot Catalunya. Trobareu més informació al següent enllaç web: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/vxl/

La idea és que no només participem l’Advocacia de l’ICAFI sinó que també podem fer extensiva aquesta oportunitat a personals de despatxos i tècnics del col·legi que hi vulguin participar.

Per fer-ho, heu d’omplir la butlleta que adjuntem d’acord amb l’opció que escolliu (voluntari/aprenent) i l’imprès de protecció de dades. Envieu-ho a vxl.cnlgi@cpnl.cat.

Una vegada rebuda us contactaran, us enviaran el carnet i us posaran en contacte amb la vostra parella lingüística.

Salutacions,